0517 20 10 23

Adatvédelmi nyilatkozat

A Zeilendeschepen.nl egy webhely Slaapschepen BV. Slaapschepen BV felelős a személyes adatok feldolgozásáért a jelen adatvédelmi nyilatkozatban bemutatott módon.

Az általunk feldolgozott személyes adatok

Slaapschepen BV Feldolgozza személyes adatait szolgáltatásainkkal és / vagy ezekkel az adatokkal. Az alábbiakban áttekintjük az általunk feldolgozott személyes adatokat:

Speciális és / vagy érzékeny személyes adatok, amelyeket feldolgozunk

Webhelyünkön és / vagy szolgáltatásunkban nem szándékozunk adatokat gyűjteni a 16 évnél fiatalabb webhely látogatóiról. Hacsak nem engedélyezik a szülők vagy gondviselők engedélyét. Azonban nem tudjuk ellenőrizni, hogy a látogató idősebb-e 16-nál. Arra ösztönözzük a szülőket, hogy vegyenek részt gyermekeik online tevékenységében annak érdekében, hogy megakadályozzák a gyermekek szülői beleegyezése nélkül gyűjtött adatait. Ha meg vagy győződve arról, hogy kiskorú személyes adatait gyűjtöttük be az engedély nélkül, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba info@slaapschepen.nl, akkor töröljük ezt az információt.

Milyen célokra és milyen alapon dolgozzuk fel a személyes adatokat

Slaapschepen BV A személyes adatok feldolgozása az alábbi célokra:

Mennyi ideig tároljuk a személyes adatokat

Slaapschepen BV nem tárolja az Ön személyes adatait, mint amire szigorúan szükséges az adatgyűjtés céljainak megvalósítása.

Személyes adatok megosztása harmadik felekkel

A Slaapschepen BV nem adja el adatait harmadik feleknek, és csak akkor nyújtja be azokat, ha ez a velünk kötött megállapodás végrehajtásához vagy a jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges. Olyan cégeknél, amelyek feldolgozzák adataidat a megbízásunkban, feldolgozói megállapodást kötünk annak érdekében, hogy az adatok biztonsága és titkossága ugyanolyan legyen. Slaapschepen BV továbbra is felelős ezekért a feldolgozási műveletekért.

Cookie-k vagy hasonló technikák, amelyeket használunk

Slaapschepen BV funkcionális, elemző és nyomkövető cookie-kat használ. A cookie egy kis szöveges fájl, amelyet a számítógép, a táblagép vagy az okostelefon böngészőjében tárol, amikor először meglátogatja ezt a webhelyet. Slaapschepen BV kizárólag tisztán technikai funkcióval rendelkező cookie-kat használ. Ezek biztosítják, hogy a weboldal megfelelően működjön, és hogy például a preferált beállításokat ne feledje. Ezeket a cookie-kat arra is használják, hogy a webhely jól működjön és optimalizálható legyen. Ezenkívül olyan cookie-kat helyezzünk el, amelyek nyomon követik a böngészési szokásait, hogy személyre szabott tartalmakat és hirdetéseket tudjunk kínálni. A weboldalunkon tett első látogatáskor már tájékoztattuk Önt e cookie-król, és engedélyt kértünk tőlük. A cookie-k letiltásával beállíthatja internetböngészőjét, hogy többé ne tárolja a cookie-kat. Ezenkívül törölheti a böngésző beállításai által korábban mentett összes adatot. Bővebb magyarázatért lásd: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

A mi cookie nyilatkozat Megtalálhatja a használni kívánt sütik listáját.

Adatainak megtekintése, módosítása vagy törlése

Joga van a személyes adatok megtekintéséhez, javításához vagy törléséhez. Önnek jogában áll visszautasítani az adatfeldolgozáshoz való hozzájárulását, vagy kifogásolni a személyes adatainak feldolgozását Slaapschepen BV és Önnek joga van az adatok hordozhatóságához. Ez azt jelenti, hogy kérelmet nyújthat be nekünk, hogy elküldjük Önnek vagy egy másik szervezetnek, amit Ön által megnevezett számítógépes fájlban küldünk. Kérhet hozzáférési jogot, javítást, törlést, személyes adatainak adatátvitelét, illetve hozzájárulását vagy megtagadását a személyes adatok feldolgozásához. info@slaapschepen.nl. Annak biztosítása érdekében, hogy a hozzáférési kérelmet Ön végezte el, kérjük, küldje el az azonosítójának egy példányát a kéréssel. Készítsen útlevélképet, MRZ-t (gépileg olvasható zónát, az útlevél alján lévő számokat), az útlevélszámot és a Citizen Service Number (BSN) fekete színét ebben a példában. Ez a magánélet védelme. A lehető leggyorsabban, de négy héten belül, kérésünkre válaszolunk. Slaapschepen BV azt is szeretné rámutatni, hogy lehetősége van arra, hogy panaszt nyújtson be a holland adatvédelmi hatósághoz tartozó nemzeti felügyeleti hatósághoz. Ezt a következő linken keresztül teheti meg: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hogyan védjük a személyes adatokat?

Slaapschepen BV az adatok védelmét komolyan veszi, és megfelelő intézkedéseket tesz a visszaélések, veszteségek, illetéktelen hozzáférés, nem kívánt közzététel és jogosulatlan módosítások megelőzése érdekében. Ha úgy érzed, hogy az adatok nem megfelelően vannak rögzítve, vagy vannak jelek a visszaélésekre, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz vagy a info@slaapschepen.nl.

Érintkezés

Slaapschepen BV
Tsjaerderdyk 36,
9088 CC Wirdum
Telefon: + 31 (0) 517 234 234
Email: info@slaapschepen.nl
Weboldal: https://slaapschepen.nl

Utolsó frissítés 23-ban májusban 2018