A Zeilendeschips.nl leállt. Ezúton is köszönjük minden vitorlás vendégünknek a bizalmat!

Kérdésekre a meglévő foglalásokról elérhetőek vagyunk még e-mailben (info@zeilendeschepen.nl) és telefon (0517 20 10 23)

Sajnos már nem foglalhatja le ezt a vitorlázást. kilátás alternatív vitorlázási vakáció vagy hívja (0517) 20 10 23.

Bezoek de Marker Wadden – dagtocht

Vasárnap 06 szeptember 2020 10: 00 t / m Vasárnap 06 szeptember 2020 17: 00

De Marker Wadden is een uniek nieuw natuurgebied, dat midden in het Markermeer ligt. Deze natuureilanden zijn aangelegd met zand, klei en slib uit het Markermeer. Dit enorme project draagt bij aan het verbeteren van de biodiversiteit van dit kunstmatige meer. De nieuwe groep eilanden wordt door het aanleggen van natuurlijke oevers en ondiepe waterplekken een geweldige kraamkamer voor vissen én vogels.

Er is geen veerdienst naar de Marker Wadden, maar je kan er wel met de Egberdina heen zeilen. Dat duurt afhankelijk van de wind zo'n twee tot drie uur. De combinatie van zeilen, wandelen en vogels kijken zorgt voor een prachtige afwisselende dag.

Program és árak

10:30 uur welkom aan bood van de Egberdina in Hoorn, met koffie en Westfriese krentenmik. Na een korte kennismaking met schip en bemanning volgt een korte inleiding over de Marker Wadden door schipper en bioloog Wouter van Dusseldorp. Hierna kunnen de trossen los en de zeilen omhoog.
Rond half één serveren ze een lunch met soep en lekkere gezonde broodjes

Hierna meert het schip af in de haven van het hoofdeiland. Je zult anderhalf tot twee uur op het eiland zijn, dit is ook wat afhankelijk van de wind. Er is volop gelegenheid het eiland te verkennen of één van de twee wandelroutes (3 of 6 km) te lopen. Hierna zeilt het schip weer terug naar de haven van Hoorn.
Tegen 17:30 afmeren in de haven van Hoorn, onder de beroemde 'Scheepsjongens van Bontekoe'. Als de wind tegen zit kan het misschien een beetje later worden.

Prijs: € 70.00 per persoon, incl koffie, Westfriese krentenmik, lunch, hapjes en entree Marker Wadden.

Beschikbare data

  • zondag 6 september
  • zondag 20 september

Az ár tartalmazza

  • kávé
  • Nyugat-fríz ribizli Mik
  • ebéd
  • előételek
  • entree Marker Wadden

Élelmiszerallergiák és táplálkozási követelmények
Ha táplálkozási szükségletei vagy allergiái vannak, a legjobb, ha ezt a foglalás előtt megvitatják. Gyakran ez nem jelent problémát, de néha a vendégektől elvárható, hogy speciális termékeket vásároljanak, amit a vendégek maguknak kell megtenniük.

Je zeilt met de Bezoek de Marker Wadden – dagtocht

Meer over de Bezoek de Marker Wadden – dagtocht