A Zeilendeschips.nl leállt. Ezúton is köszönjük minden vitorlás vendégünknek a bizalmat!

Kérdésekre a meglévő foglalásokról elérhetőek vagyunk még e-mailben (info@zeilendeschepen.nl) és telefon (0517 20 10 23)

Sajnos már nem foglalhatja le ezt a vitorlázást. kilátás alternatív vitorlázási vakáció vagy hívja (0517) 20 10 23.

Vollemaanstocht met Egberdina

Szombat 02 szeptember 2020 20: 00 t / m Szombat 02 szeptember 2020 23: 00

Hétvégi

Vollemaanstocht op de Egberdina

Eén van de mooiste momenten om op het water mee te maken is de opkomst van de volle maan, vlak na zonsondergang. De 'Egberdina' gaat dit jaar weer een romantische avondtochten doen met volle maan.

Programma en prijzen

Wanneer je 's avonds aan boord van de 'Egberdina' komt staat de koffie en Westfriese krentenmik klaar. Als iedereen aan boord is vertelt schipper Wouter meer over de geschiedenis van het historische zeilschip en over de stand van zon en maan. Daarna gaan de trossen los voor een ontspannen zeiltocht. Je zeilt met licht de haven uit en geniet met een hapje en een drankje van de schemering en de zonsondergang op het verlaten Markermeer. Wat later komt de maan op, hopelijk zonder wolken. In het donker, slechts verlicht door de maan, gaat de tocht rustig terug naar de haven van Hoorn.

  • Prijs: € 35,- incl. koffie, Westfriese krentenmik, twee consumpties en borrelhapjes.
  • Data: 2 september van 20:00 tot 23 uur

Az ár tartalmazza

  • kávé
  • Westfriese krentenmik
  • twee consumpties
  • Snackek

Élelmiszerallergiák és táplálkozási követelmények
Ha táplálkozási szükségletei vagy allergiái vannak, a legjobb, ha ezt a foglalás előtt megvitatják. Gyakran ez nem jelent problémát, de néha a vendégektől elvárható, hogy speciális termékeket vásároljanak, amit a vendégek maguknak kell megtenniük.

Je zeilt met de Vollemaanstocht met Egberdina

Meer over de Vollemaanstocht met Egberdina