A Zeilendeschips.nl leállt. Ezúton is köszönjük minden vitorlás vendégünknek a bizalmat!

Kérdésekre a meglévő foglalásokról elérhetőek vagyunk még e-mailben (info@zeilendeschepen.nl) és telefon (0517 20 10 23)

Ez egy utazás a Corona Guarantee-vel. Kattintson a gombra itt további információért vagy a (0517) 20 10 23 telefonszámon.

Sajnos már nem foglalhatja le ezt a vitorlázást. kilátás alternatív vitorlázási vakáció vagy hívja (0517) 20 10 23.

Wijnreis langs Gironde in Frankrijk

25 vasárnap 2021 16: 00 t / m 01 vasárnap 2021 augusztus 10: 00

Wijnreis langs de Gironde

In het zuidwesten van Frankrijk, aan de Atlantische Oceaan heeft de streek van de Gironde u veel te bieden. Een mild klimaat met veel zon. Een heerlijke plek om tot rust te komen en te ontspannen aan boord van ons comfortabele tallship, eventueel onder het genot van een goed glas wijn afkomstig uit een van de vele wijnhuizen in dit gebied. Vaar met ons mee en combineer een mooie cruise aan boord van Thalassa met het goeds dat Frankrijk u te bieden heeft. Savoir vivre , dat is het motto!

Utazás leírása 

25 juli St-Nazaire
De gasten komen aan boord van Thalassa , afgemeerd in de haven van St. Nazaire, omstreeks 16 uur. St. Nazaire, gelegen aan de Atlantische kust, is bekend om zijn scheepsbouwindustrie, het centrum voor de bouw van oceaanwaardige schepen. The Queen Mary II werd hier gebouwd.  St. Nazaire wordt ook wel de stad van twintig stranden genoemd, er is in deze stad een ruim aanbod van natuurlijke en culturele attracties te vinden. Aan de kust promenade, vlakbij het centrum, is het goed ontspannen in de charmante 19e eeuwse woonwijken. Bekende wijnhuizen in de regio zijn Chateau de Ventenac Minervois, Chateau Cabezac of Domaine du Somail
26 juli Île de Yeu
Het schip vaart naar de volgende bestemming: Île de Yeu (ankeren). Het eiland Île de Yeu was lange tijd de belangrijkste haven voor tonijnvisserij van de Atlantische oceaan. Op dit eiland treft prachtige natuurlandschappen aan, wilde kusten met steile rotsen waarboven het indrukwekkende oude kasteel van het eiland uittorent. 

27 juli Overvaart naar La Rochelle
28 juli La Rochelle

De gasten brengen de dag door in La Rochelle. La Rochelle heeft een rijke geschiedenis. La Rochelle is een fietsvriendelijke stad  (meer dan 200 km fietspaden) waar op veel plaatsen fietsen gehuurd kunnen worden. Ook te voet is het nodige te beleven, hij het office du Tourisme zijn wandelingen te krijgen waarbij een goede indruk van deze mooie stad kan worden gekregen. Onder meer de oude binnenstad rond Les Halles, de oude overdekte markt uit de 19e eeuw is een bezoek waard. De smalle straatjes met hun booggewelven zijn bijzonder en maken de stad bijzonder, het is er aangenaam wandelen en winkelen. De belangrijkste oude straatjes zijn: Rue des Merciers, Rue Chaudrier, Rue du Palais en  Rue du Minage.

29 juli Overvaart naar Royan
Het schip vaart over naar Royan. Royan heeft een grote haven met een prachtige zeeboulevard, een favoriete bestemming van vakantiegangers. In Royan zijn ook de villa’s uit de Belle Epoque te bewonderen. Heel bijzonder zijn de oesterkwekerijen in La Tremblade. 

30 juli Pauillac
In de ochtend vaart het schip naar Pauillac. Het huis Cos d’Estournel zal worden bezocht waar de gasten ook een lunch genieten. De gemeente Pauillac is wereldberoemd vanwege de drie premiers crus: Château Mouton-Rothschild, Château Lafite-Rothschild en Château Latour. In Pauillac zijn de landgoederen van de familie Rothschild de voornaamste attractie. Tijdens een rondleiding zie je niet alleen de wijnkelder met kostbare flessen wijn achter ijzeren hekken, maar ook de bijzondere collectie etiketten die sinds 1945 ieder jaar door een bekende kunstenaar worden ontworpen.
31 Juli Bordeaux
In de ochtend zetten wij koers richting Bordeaux. Bordeaux, de hoofdstad van het departement Gironde. In Bordeaux vindt u prachtige pleinen (Place de la Bourse, Place Pey Berland) die worden omringd door grootse gebouwen en imposante standbeelden. Bordeaux is een echte wijnstad en wordt dan ook omringd door wijngaarden. In de stad zelf bevinden zich meerdere musea die gewijd zijn aan de wijnen die in de omgeving van Bordeaux worden geproduceerd. Het Musée des Vins en La Cité du Vin zijn een bezoek waard.
1 augusztus
Het schip ligt afgemeerd in de haven van Bordeaux en de gasten verlaten omstreeks 10 uur het schip.

Reisbeschrijving is onder voorbehoud van wijziging, wind en weder dienende.

Árak

  • € 1.295,- p.p. (gedeelde 2-persoons hut m/v)
  • € 1948,- privé hut

Az ár tartalmazza

  • Verblijf in 2-persoons hut met eigen douche
  • Volpension (+ koffie/thee, melk en water bij maaltijden)

Az ár nem tartalmazza

  • italok
  • Átigazolások
  • Activiteiten aan land + entreegelden

Élelmiszerallergiák és táplálkozási követelmények
Ha táplálkozási szükségletei vagy allergiái vannak, a legjobb, ha ezt a foglalás előtt megvitatják. Gyakran ez nem jelent problémát, de néha a vendégektől elvárható, hogy speciális termékeket vásároljanak, amit a vendégek maguknak kell megtenniük.

Vitorlázik a Thalassával

További információ a Thalassa-ról