A Zeilendeschips.nl leállt. Ezúton is köszönjük minden vitorlás vendégünknek a bizalmat!

Kérdésekre a meglévő foglalásokról elérhetőek vagyunk még e-mailben (info@zeilendeschepen.nl) és telefon (0517 20 10 23)

Sajnos már nem foglalhatja le ezt a vitorlázást. kilátás alternatív vitorlázási vakáció vagy hívja (0517) 20 10 23.

Egyenesen a hegyvidéken

03 péntek 2020 április 17: 00 t / m Szombat 11 április 2020 11: 00

vitorlás utazás Skóciában

Egyenesen a hegyvidéken

Van de Oost naar de Westkust dwars door de Highlands via het Caledonia kanaal, één van de mooiste water wegen ter wereld. Dit kanaal verbindt de prachtige Lochs, waarvan Loch Ness de beroemdste is, met elkaar. Vanaf Inverness vaart de Flying Dutchman eerst langs de Oostkust en dan dwars door de Highlands en over het meer van Loch Ness naar de Westkust van Schotland. Beleef op een unieke manier het betoverende en ongerepte Schotland.  

Deze reis kan als een mooie verlenging geboekt worden van de reis Amsterdam – Edinburgh, je krijgt dan 20% korting op beide reizen!

Árak

Mivel a kétszemélyes kabinok mérete (alapterülete) különbözik, két kategóriába sorolhatók. Az ár egy közös kabinra vonatkozik. A kabinok mindegyike zuhanyzóval és WC-vel rendelkezik.

  • Standaard hut  € 985,-
  • Standard plusz kabin 1.085 €, -
  • Eénpersoons privéhut € 1.485,-

Lehetséges utazási ütemezés

Mogelijk reisschema : Het aangegeven programma is een leidraad en kan worden aangepast onder invloed van weer, stroming en wind. 

Dag 1: Eyemouth
De bemanning heet iedereen van harte welkom in Eyemouth, een gezellige vissersplaats. Tevens maak je kennis met je medepassagiers. 's Avonds kun je genieten van een heerlijke maaltijd aan boord.

Dag  2: Stonehaven
De reis gaat al vroeg beginnen en de zeilen worden gehesen om te varen naar het schitterende Stonehaven.
Het een mooi stadje aan de kust met een mooi haventje. Daarnaast heeft het een prachtig klein museum waardoor het enkele jaren geleden nog verkozen is tot de mooiste ‘seaside town‘ van Schotland. Maar ook is het stadje  bekend door het oude Dunnottar Castle dat hier vlakbij staat.

3 nap: Buckie
Buckie egy gyönyörű kikötőváros, ahol sok fakitermelő jött. Nagyon különleges, hogy emlékezzünk arra, hogy a Repülő Holland már vitorlás halászhajóként közeledett az 1903 Buckie-hez. Most egy kicsit elaludt, de még mindig megkóstolhatja az egykor fontos halászkikötő pompáját. 

4 nap: Inverness
Na een heerlijk ontbijt gaat de tocht door naar Inverness, een mooie stad met alle wonderen van de Hooglanden bij de deur. Bezoek het kasteel van Inverness en de St Andrew kathedraal en kuier daarna langs de oevers van de rivier de Ness, of steek de hangbrug over voor rust en ontspanning op de Ness eilanden.

Dag 5: Loch Ness ontdekken
Het is mogelijk om per Taxibus de Glen Ord Distillery te bezoeken voor een mooie rondleiding en een kleine proeverij. Wie niet meegaat kan met de Flying Dutchman mee om de eerste vijf sluizen te schutten. Wanneer allen weer aan boord zijn gaat de reis naar het prachtige mysterieuze Loch Ness. De schipper hoopt natuurlijk te zeilen op dit beroemde meer en wie weet zie je Nessie nog. Wel of geen monster, het is een prachtige tocht in een adembenemend mooie omgeving. Het schip meert af vlak bij het beroemde 13e-eeuws Urquhart Castle, gelegen aan Loch Ness. Nu is het een ruïne, maar ooit was het één van de grootste kastelen in Schotland. Aan het einde van de dag meert de Flying Dutchman af in Fort Augustus.

6 nap: Fort William
Fort Augustus is een klein gezellig dorpje aan de zuidoever van het grote Loch Ness.  De 5 sluizen vormen het hart van het dorpje.  Hier is een klein museum over het leven van een Highlander. Vanwege de ligging van het dorp in de Highlands van Schotland kun je hier vanzelfsprekend van de natuur genieten. De reis gaat door de 5 sluizen omhoog en gaat door naar Fort Willaim. Schitterende Lochs wisselen af met het smalle door bomen omzoomde kanaal. Het schip bereikt de Neptune’s Staircase ofwel de Trap van Neptunes. Neptune’s Staircase is een stelsel van acht sluizen ontworpen door Thomas Telford. Het kunstwerk laat de boten 19,5 meter stijgen over een lengte van 457 meter. Oorspronkelijk werden de sluizen door mankracht aangedreven maar werken nu hydraulisch. Het is de grootste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk en erg bijzonder om te zien. Je hebt vanaf het sluizencomplex een prachtig uitzicht op de Ben Nevis, de hoogste berg van Schotland. De Ben Nevis distilleerderij is vlakbij en natuurlijk kan er een bezoek gebracht worden.

Dag 7 : Mull – Tobermory
Eerst passeer je onder grote belangstelling de sluizen en daarna vaart het schip naar de zeesluis bij Corpach. Je bevindt je nu aan de westkust en je zeilt nu op het Zee Loch Linnhe, die prachtige vergezichten op de Highlands oplevert en je de schoonheid van het ongerepte Schotland laat zien. De tocht gaat verder naar Mull en uiteindelijk meert het schip af in het schilderachtige havenplaatsje Tobermory.

8 nap: Oban
De Flying Dutchman zeilt aan de schitterende westkust, vlak langs het prachtige Duart Castle, wat zeker vanaf het water een prachtig en imponerend gezicht is. Na een schitterende dag met heel veel foto momenten wordt er afgemeerd in Oban, een prachtige havenplaats met zijn beroemde distilleerderij.

9 nap: búcsú
Dit is alweer de laatste dag van deze bijzondere zeilvakantie. Na een uitgebreid ontbijt is het tijd om afscheid te nemen.

további információk

De Flying Dutchman met een internationaal reisgezelschap aan boord. De bemanning is Nederlands en spreekt Engels en Duits. De gasten van deze zeilreis komen uit o.a.uit Nederland, Zwitserland, Engeland, Duitsland en Schotland.

Az ár tartalmazza

  • Kabin saját zuhanyzóval és WC-vel
  • A személyzet tagjai: kapitány, kormányos és szakács
  • Használja az állatövet a kirakodáshoz
  • Volpension exclusief 3x diner aan land op eigen kosten

Az ár nem tartalmazza

  • Érkezés és távozás a hajóra
  • Személyi költségek
  • Minden extra belépési díj és ital
  • Italok a fedélzeten

Élelmiszerallergiák és táplálkozási követelmények
Ha táplálkozási szükségletei vagy allergiái vannak, a legjobb, ha ezt a foglalás előtt megvitatják. Gyakran ez nem jelent problémát, de néha a vendégektől elvárható, hogy speciális termékeket vásároljanak, amit a vendégek maguknak kell megtenniük.

Vitorlázik a Repülő Hollandnal

További információ a Flying Dutchman-ról