A Zeilendeschips.nl leállt. Ezúton is köszönjük minden vitorlás vendégünknek a bizalmat!

Kérdésekre a meglévő foglalásokról elérhetőek vagyunk még e-mailben (info@zeilendeschepen.nl) és telefon (0517 20 10 23)

Sajnos már nem foglalhatja le ezt a vitorlázást. kilátás alternatív vitorlázási vakáció vagy hívja (0517) 20 10 23.

Noordzee, Kanaaleilanden & Franse kust

29 hétfő 2020 20: 00 t / m 09, csütörtök 2020 július 10: 00

Zeilreis langs Noordzee, Kanaaleilanden & Franse kust

Deze zeer gevarieerde reis met de Avatar begint in Kiel, Duitsland. Het schip vaart eerst door het Nord-Ostsee-Kanaal naar de Noordzee en langs de Duitse en Nederlandse Waddeneilanden. Er gaan hier wat mijlen gemaakt worden om later tijdens de reis meer tijd te kunnen nemen voor het verkennen van de Kanaaleilanden en Bretagne.

Utazási információk

Een eiland dat vrijwel zeker op de planning staat voor een bezoek is het mooie Terschelling. Hier geniet je van een heerlijke tussenstop. Via Nederland zeil je langs de Belgische of Zuidoost-Engelse kust. Welke havens bezocht worden zijn wind- en weersafhankelijk.

Uiteindelijk doel van deze reis zijn de Kanaaleilanden en Bretonse kust. De Kanaaleilanden kenmerken zich door de unieke mix van Franse en Engelse invloeden, een aangenaam klimaat en een mooie, ruige natuur. Op de eilanden Alderney, Guernsey, Sark, Herm en Jersey vind je leuke dorpjes en stadjes, interessante bezienswaardigheden, glooiende heuvels en woeste baaien met klifpaden. Ook hier geldt weer: hoeveel en welke eilanden bezocht worden hangt af van weer en wind, maar er zal zeker tijd zijn voor mooie excursies aan land.

Langs de Bretonse kust gaat de zeiltocht verder met mogelijke tussenstops in Paimpol of Roscoff en als eindpunt van deze zeilreis de stad Brest.

Az ár tartalmazza

  • Teljes ellátás gyümölcsökkel, kávéval, teával és harapnivalókkal
  • Idegenforgalmi adó és kikötői illetékek
  • ágynemű

Az ár nem tartalmazza

  • Utazási és lemondási biztosítás
  • Üdítő és alkoholos italok (külön kell fizetni a fedélzeten)
  • törölköző

Élelmiszerallergiák és táplálkozási követelmények
Ha táplálkozási szükségletei vagy allergiái vannak, a legjobb, ha ezt a foglalás előtt megvitatják. Gyakran ez nem jelent problémát, de néha a vendégektől elvárható, hogy speciális termékeket vásároljanak, amit a vendégek maguknak kell megtenniük.

Vitorlázik az Avatárral

További információ az Avatarról