A Zeilendeschips.nl leállt. Ezúton is köszönjük minden vitorlás vendégünknek a bizalmat!

Kérdésekre a meglévő foglalásokról elérhetőek vagyunk még e-mailben (info@zeilendeschepen.nl) és telefon (0517 20 10 23)

Sajnos már nem foglalhatja le ezt a vitorlázást. kilátás alternatív vitorlázási vakáció vagy hívja (0517) 20 10 23.

Zeilweekend Oostzee

24 péntek 2020 április 20: 00 t / m 26 vasárnap 2020 április 16: 00

Weekend zeilen op de Oostzee

De stad Kiel aan de Duitse Oostzeekust is de perfecte startplaats voor een heerlijk weekendje zeilen op de Oostzee. Vanuit hier liggen de Deense eilanden, ook wel Parels van de Oostzee genoemd, binnen handbereik.

Utazási információk 

Op vrijdagavond wordt iedereen welkom geheten aan boord van de Avatar. Zodra iedereen zich heeft geïnstalleerd ga je eerst genieten van een lekkere maaltijd. Daarna is het tijd om elkaar een beetje te leren kennen.
De volgende ochtend na het uitgebreide ontbijt is er een bespreking over de mogelijke zeilbestemming van deze dag. Afhankelijk van de wind kan dat bijvoorbeeld Marstal op het Deense eiland Aerø, Bagenkop op het eiland Langeland, het Deense Sønderborg of de stadjes Kappeln of Eckernförde aan de Duitse kust zijn. De route wordt zo gekozen dat er zowel op zaterdag als op zondag optimaal gezeild kan worden. Zeelucht maakt hongerig en de kok verzorgt daarom aan boord een heerlijke lunch en uitstekende avondmaaltijd. ’s Avonds of de volgende ochtend hebben we gelegenheid om het stadje te verkennen.

Op zondag zeilt het schip weer terug naar Kiel. Als je wilt maak je er opnieuw een actieve dag van, maar uiteraard is lekker luieren of een boek lezen ook mogelijk. Aan het einde van de middag legt de Avatar weer aan in Kiel.

Vaargarantie

Voor de reizen in april en oktober is een minimum aantal deelnemers van 6 personen nodig. Uiterlijk 4 weken voor vertrek wordt bepaald of de reis doorgaat.

Voor de overige reizen op de Avatar geldt geen minimum aantal deelnemers; deze gaan zeker door.

Az ár tartalmazza

  • Teljes ellátás gyümölcsökkel, kávéval, teával és harapnivalókkal
  • Idegenforgalmi adó és kikötői illetékek
  • ágynemű

Az ár nem tartalmazza

  • Utazási és lemondási biztosítás
  • Üdítő és alkoholos italok (külön kell fizetni a fedélzeten)
  • törölköző

Élelmiszerallergiák és táplálkozási követelmények
Ha táplálkozási szükségletei vagy allergiái vannak, a legjobb, ha ezt a foglalás előtt megvitatják. Gyakran ez nem jelent problémát, de néha a vendégektől elvárható, hogy speciális termékeket vásároljanak, amit a vendégek maguknak kell megtenniük.

Vitorlázik az Avatárral

További információ az Avatarról